Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Frøydis Geithusin Pohjoismaiden kiertue yhteistyössä Profoton ja Nikonin kanssa

Norjalaisen muoto- ja hääkuvaaja Frøydis Geithusin työpaikkana on koko maailma. Hän matkustaa usein paikkoihin, jotka ovat yhtä vaikuttavia kuin hänen hääkuvansa. Frøydis, joka on myös Nikonin lähettiläs ja Profoton yhteistyökumppani, tunnetaan ympäri maailmaa omaperäisestä kuvaustyylistään ja valonkäytöstään. Nyt hän lähtee esitelmäkiertueelle Pohjoismaihin yhdessä Nikonin ja Profoton edustajien kanssa kertomaan häävalokuvaajan urastaan ja siitä, miten hän on luonut oman, tunnetuksi tulleen tyylinsä.

Tietoa kiertueesta

Kiertue ulottuu neljään Pohjoismaahan, ja se järjestetään tammi-helmikuussa 2019. Esitelmä sopii sinulle, jos haluat kehittää häävalokuvauksen taitojasi ja kuunnella yhtä maailman parhaista valokuvaajista. Frøydis antaa hyviä hääkuvausvinkkejä sekä kertoo, miksi oikealla kalustolla on merkitystä.

Nikon + Profoto

Frøydisin työkaluihin sisältyy joitakin Nikonin tarkimpia kameroita, kuten Nikon Z 7, ja Frøydis on ensimmäisenä pohjoismaisena kuvaajana kokeillut uutta Profoto B10 -akkusalamaa. Varaa paikka esitelmätilaisuuteen, niin pääset tapaamaan myös Nikonin ja Profoton edustajia. Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Olemmeko tulossa sinun paikkakunnallesi?

Katso täältä ja ilmoittaudu mukaan »

Liput tulevat saataville 14. joulukuuta klo 15.