Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Etsimme Kuukauden kuvaa!


Lataa parhaat kuvasi, niin ottamasi kuva voidaan valita Nikonin Kuukauden kuvaksi! Voittajakuva julkaistaan Nikonin sosiaalisen median kanavilla ja verkkosivustoissa, ja siitä tulee Facebook-sivumme kansikuva.


Oletko joskus suunnitellut kuvaavasi jotain, mutta päätynyt toiseen ratkaisuun paremman kuvaustilaisuuden ilmaannuttua kuin tyhjästä? Tai oletko ehkä kuvannut henkilöä tämän ollessa valmistautumaton mutta saanut silti parhaan ja luonnollisimman näköisen valokuvan? Osallistu kilpailuumme, jonka aiheena on ”onnekas sattuma” ja inspiroidu valokuvaaja ja Nikon-lähettiläs Mark Trustrupin kokemuksista ja vinkeistä. Mark on myös Kuukauden kuvan valitsevan tuomariston jäsen.


Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee ladata 1–3 kuukauden aiheen mukaista kuvaa. Kuvasi julkaistaan kilpailusivustollamme, jossa ystävät ja vieraat voivat antaa sille ääniä. Eniten ääniä saaneet työt kiinnittävät epäilemättä Nikonin tuomariston huomion.


Kilpailu on avoinna 28.2. saakka. Onnea!

 

Lataa kuvasi

Jos tämän kuukauden aihe ei puhuttele sinua, pysy kuulolla, sillä saat tietoa tulevista kilpailuista täältä ja Facebook-sivultamme. Voit ottaa osaa kilpailuun ensi kuussa.