Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Etsimme Kuukauden kuvaa!


Lataa parhaat kuvasi, niin ottamasi kuva voidaan valita Nikonin Kuukauden kuvaksi! Voittajakuva julkaistaan Nikonin sosiaalisen median kanavilla ja verkkosivustoissa, ja siitä tulee Facebook-sivumme kansikuva.


Kukapa ei haluaisi kiitää tukka hulmuten? Ja ikuistaa ajoneuvon nopean vauhdin, tuulessa liehuvat helmat tai vaikka täydellisen maalin jalkapallo-ottelussa. Nyt haluamme nähdä, miten tulkitset aihetta ”liikkeessä”! Lisäksi toukokuun lähettiläänä on urheiluvalokuvaaja Vesa Koivunen, joka kertoo kokemuksistaan ja antaa parhaat vinkkinsä liikkeen kuvaamiseen. Inspiroidu ja osallistu kilpailuun!


Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee ladata 1–3 kuukauden aiheen mukaista kuvaa. Kuvasi julkaistaan kilpailusivustollamme, jossa ystävät ja vieraat voivat antaa sille ääniä. Eniten ääniä saaneet työt kiinnittävät epäilemättä Nikonin tuomariston huomion.


Kilpailu on avoinna 31.5.2018 saakka. Onnea!

 

Lataa kuvasi

Jos tämän kuukauden aihe ei puhuttele sinua, pysy kuulolla, sillä saat tietoa tulevista kilpailuista täältä ja Facebook-sivultamme. Voit ottaa osaa kilpailuun ensi kuussa.