Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Etsimme Kuukauden kuvaa!


Lataa parhaat kuvasi, niin ottamasi kuva voidaan valita Nikonin Kuukauden kuvaksi! Voittajakuva julkaistaan Nikonin sosiaalisen median kanavilla ja verkkosivustoissa, ja siitä tulee Facebook-sivumme kansikuva.


Monille kesä ja loma merkitsee matkustamista – siksi elokuun teemana on ”matka”! Haluamme nähdä hetkiä, joita ikuistat matkoiltasi, kuljitpa sitten luonnossa, rannalla, kaupunkiympäristössä tai missä tahansa. Valokuvaaja Peter Ericsson on tämän kuukauden lähettiläs, joka jakaa hyviä vinkkejä ja inspiraatiota matkavalokuvaukseen. Kilpailu jatkuu 31. elokuuta 2018 saakka.


Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee ladata 1–3 kuukauden aiheen mukaista kuvaa. Kuvasi julkaistaan kilpailusivustollamme, jossa ystävät ja vieraat voivat antaa sille ääniä. Eniten ääniä saaneet työt kiinnittävät epäilemättä Nikonin tuomariston huomion.


Onnea!

 

Lataa kuvasi

Jos tämän kuukauden aihe ei puhuttele sinua, pysy kuulolla, sillä saat tietoa tulevista kilpailuista täältä ja Facebook-sivultamme. Voit ottaa osaa kilpailuun ensi kuussa.