Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Etsimme Kuukauden kuvaa!


Lataa parhaat kuvasi, niin ottamasi kuva voidaan valita Nikonin Kuukauden kuvaksi! Voittajakuva julkaistaan Nikonin sosiaalisen median kanavilla ja verkkosivustoissa, ja siitä tulee Facebook-sivumme kansikuva.


Vihdoinkin täällä on yksi kauneimmista vuodenajoista - kesä! Mikä sopisikaan paremmin valokuvakilpailumme teemaksi kuin Pohjoismainen kesä? Toivomme, että ikuistat kamerallasi kaiken, mikä puhuttelee sinua tänä vuodenaikana, ja lähetät työsi meille. Näin kuvasi saatetaan valita Nikonin Kesän kuvaksi. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat luontokuvaajat Eeva Mäkinen ja Lina Kayser, jotka jakavat inspiraatiota ja vinkkejä kesän aikana. Kilpailu jatkuu 31. heinäkuuta 2018 asti, joten voit viettää aikaa luonnossa kaikessa rauhassa.


Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee ladata 1–3 kuukauden aiheen mukaista kuvaa. Kuvasi julkaistaan kilpailusivustollamme, jossa ystävät ja vieraat voivat antaa sille ääniä. Eniten ääniä saaneet työt kiinnittävät epäilemättä Nikonin tuomariston huomion.


Onnea!

 

Lataa kuvasi

Jos tämän kuukauden aihe ei puhuttele sinua, pysy kuulolla, sillä saat tietoa tulevista kilpailuista täältä ja Facebook-sivultamme. Voit ottaa osaa kilpailuun ensi kuussa.